FT-Week-1.jpgVan 30 oktober tot en met 7 november 2021 staat Nederland weer in het teken van fairtrade. Het is dan de Fairtrade Week. In Nederland werkt een kwart van alle Nederlandse gemeenten aan het behalen of behouden van de titel Fairtrade Gemeente. Door acties te organiseren op en rond Fairtrade Week laten zij samen zien dat er inmiddels een ruime keuze aan fairtrade producten is. Organisaties en mensen laten door hun aankopen zien dat zij bewust rekening houden met boeren en producten aan het begin van de productieketen.

Jouw aankoop telt
Alleen samen kunnen we werken aan een eerlijke wereld, met gelijke kansen voor iedereen. Is dit dé tijd om onze wereld blijvend te veranderen? Die keuze is aan jou! Wanneer je voor Fairtrade kiest, kies je voor eerlijkere inkomens, empowerment, gendergelijkheid, onderwijs en kies je voor het aanpakken van klimaatverandering. Elk product dat je koopt, is een manier om een stem uit te brengen voor de wereld waarin je wilt leven. Iets goeds doen kan heel simpel zijn. Kies bijvoorbeeld eens voor Fairtrade thee bij het boodschappen doen. Met veel liefde voor jou geplukt. Door te kiezen voor Fairtrade thee, draag jij bij aan een eerlijke wereld.

Winactie samen-thee-moment-pakket

samen-thee-moment-actie-WINPAKKET-scaled.jpgDeze Fairtrade Week hebben we een mooie thee-actie. Fairtrade Gemeente Westland roept zoveel mogelijk mensen op om een foto te maken van jouw samen-thee-moment.

Volg de Fairtrade Gemeente campagne op Facebook en Instagram en deel je foto tijdens de Fairtrade Week met #samentheemoment. Heb je geen openbaar profiel? Stuur dan een foto van jouw post naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onder de inzendingen worden twee complete Fairtrade samen-thee-moment-pakketten verloot. De theepakketten zijn rijkelijk gevuld met een theepot, twee theekopjes, Fairtrade thee, Fairtrade chocolade en nog veel meer lekkers en leuks. Jij doet toch ook mee?