ah wateringenEd Vrijenhoek, Supermarktmanager van Albert Heijn in Wateringen heeft ervaring met het Fairtrade label vanuit zijn vorige filiaal in Wassenaar en is zeer positief over Fairtrade. Hij draagt een warm hart toe aan de Fairtrade produkten in de winkel.

In Wateringen hebben ze net als in alle andere filialen de ambitie om het samen iedere dag beter te doen. Voor het milieu, voor onze gezondheid, voor eerlijke producten, voor het welzijn van dieren en voor de buurt. Albert Heijn wil een actieve bijdrage leveren aan een gezonde en duurzame samenleving. Wij vinden het een goed initiatief en een mooi streven om vanuit de hele gemeente als doel te stellen om via eerlijke prijzen en eerlijk geselecteerde leveranciers de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden, Hier kan nooit genoeg aandacht en focus voor zijn!

Bij Albert Heijn aan de Struyk van Bergenstraat 2 in Wateringen hebben ze een grote selectie aan verse Fairtrade producten door de hele winkel als Fairtrade koffie, rijst, broodbeleg, kruiden en smaakversterkers, druiven, mandarijnen, avocado’s, appels, diverse soorten citrusfruit, peulen, suger snaps en bessen. Een tip: ervaar hoe lang de Fairtrade rozen woonkamers opfleuren. Rozen uit Afrika bloeien lang en geuren heerlijk!

Kom vooral eens langs in ons AH-filiaal.

Ed Vrijenhoek